Η επιχείρησή μας Snaidero Marinis ideal living

από το 2000 δημιουργεί χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής, προσφέροντας μοναδικές και επώνυμες λύσεις στο έπιπλο κουζίνας καθώς και στην υπόλοιπη επίπλωση του σπιτιού.

Με εφόδια τις σπουδές αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων στο Μιλάνο, σχεδιάζουμε τον χώρο της κουζίνας σας και το περιβάλλον γύρω από αυτήν με ιδιαίτερη άποψη, προτείνοντας αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις που δίνουν ξεχωριστό ύφος στο σύνολο του σπιτιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2012,η σχεδιαστική μας ομάδα έχει επιλεγεί να εκπροσωπεί την Snaidero παγκοσμίως σχεδιάζοντας τα νέα καταστήματα και εκπαιδεύoντας τους designers, καθώς και να αναλαμβάνει την σχεδίαση σημαντικών projects.

Η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού σας σε συνεργασία με εξαιρετικούς συνεργάτες και απόλυτη αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επίπλων κουζίνας, με διακρίσεις στο χώρο του design, εκπροσωπώντας της εταιρείες SNAIDERO και ΑRRΕΧ, σε μοντέρνο ή σε κλασικό στιλ.

Η επιχείρηση δεν περιορίζεται μόνο στα έπιπλα κουζίνας αφού διαθέτει μοναδικές προτάσεις και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Εσωτερικές πόρτες, ντουλάπες υπνοδωματίου, κρεβατοκάμαρες, καναπέδες . Επίσης επιλογές σε τραπεζαρίες και καρέκλες της εταιρείας Calligaris.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείτε σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια και τεχνογνωσία θέτοντας έναν και μοναδικό στόχο:

Η συνεργασία μας να σας μείνει αξέχαστη!

Στον χάρτη
Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 98, Πάτρα
Τ. 2610 453 345
F. 2610 462 042
@. info(@)snaidero-marinis.gr
Snaidero Arrex Novamobili

© Copyright snaidero-marinis.gr, All rights reserved | created by tcbart.com